BALMAIN X H&M COLLABORATION

Eilen se päivä koitti! Nimittäin ovet avautuivat kutsuvieraille kello seitsemältä illalla. Olimme sopineet ystäväni kanssa, että näkisimme noin kello seitsemän Helsingin keskustassa. Kaikessa rauhassa suuntasimme Aleksanterinkadulle, H&M:n liikkeeseen. Syksyn odotetuin mallisto oli saapunut Suomeen! Mikäli joltain on jäänyt välistä tämä hypetys, kyseessä on H&M:n ja Balmainin yhteistyössä järjestetty mallisto. Mallisto, johon kuuluu paljettimekkoja, helmikirjailtuja takkeja, nahkahousuja, isoja statement-koruja, kultaa, samettia ja it-tuotteita – vaatteita, jotka ovat saaneet maineen maailmalla.

Balmainin suunnittelija, Olivier Rousteing on vasta 30-vuotias. Vaatteista näkyykin se rohkeus ja luovuus, Oliverin kädenjälki. Koko mallisto on ranskalaista couturea, uuden ajan ilmeellä varustettuna. Tykkään! Oliko mallisto hypetyksen arvoinen? Minun mielestäni kyllä. On mahtavaa, että tavallinen kansakin pääsee hypistelemään näitä design-luomuksia suht. hyvään hintaa. Balmain kun on hyvin hintava merkki… Takit nimittäin voivat maksaa jopa 10 000 euroa.

Mitä itselleni jäi mieleen tuosta illasta? Kauniit paljettimekot, mokkaset ylipolvensaappaat punaisella korolla varustettuna, hopeinen kirjekuorilaukku, Balmain-teepaidat ja ne korkokengät. Ne kauniit kimaltavat open-tor korkokengät. Harmikseni vain kokoni vietiin nenän edestä. Nopeat söivät todellakin hitaat! Ps. Mikäli mallisto alkoi kiinnostamaan, ovet avautuvat tänään kaikille kello 8.00 aamulla. Nettikauppa avautuu kello 11. Täytyy kyllä myöntää, että jotain lähti mukaan liikkeestä…

“Kun pukeudut Balmainiin, tunnet valloittavasi maailman” -Olivier Rousteing

Yesterday was the day for people like bloggers to go and pre-shop the BALMAIN X HM collection. I must say that in my opinion the hype was totally worth it, this collection was amazing. Sequin dresses, hand beaded jackets, leather pants, statement jewelry, gold, velvet and other must haves. Olivier Rousting is the creative director of Balmain and he is only thirty years old, this can definitely be seen in the way how he designs clothes. His style is fearless and very brave. I wanted this beautiful pair of open-toe heels, but unfortunately my size had already been taken, definitely “first come, first served” mentality. I was too slow. I did end up buying something, which I’m going to show you guys later.

                        “When you wear Balmain, you feel powerful, like a warrior of the world” – Olivier Rousteing