Brompton Roadille päästessämme oli meillä vain yksi päämäärä, Harrods. Tuo kaunis rakennus niin ulkopuolelta kuin myös sisältä ja sisältäen aivan kaiken tarpeellisen ja vähän enemmän. Saapuessamme pääoville vastassamme oli kaksi ovimiestä, jotka hymyillen avasivat ovet meille. Näky joka avautui eteemme oli upea! Liikkeitä liikkeiden perään ja kaikki olivat niin viimeisen päälle laitettuja. Jopa myyjät mustissa vaatteissaan. Tavaratalossa vallitsi todella kiva tunnelma. Ihmiset olivat iloisia ja myyjät mielettömän ystävällisiä unohtamatta tietenkään mielettömiä tuotteita!

Harrodsilla olisi ollut vaikka mitä ostettavaa! Harmiksemme meillä oli vain noin 1,5 tuntia aikaa shoppailla ennen kuin tavaratalo sulkeutui… Ensi kerralla täytyy varata vähintää koko päivä aikaa shoppailuun!

Harrods such a lovely place! Harrods is everything and more…The store is stunning and magnificent from the exterior, just a preview of what lays inside. Very beautiful store from top to bottom. Friendly workers, happy people and gorgeous products! Unfortunately we only had about 1.5 hours to shop before the store closed…  But the next time I will take care of that we have the whole day to shop!

Harrods
2
1
11

Unelmakauppoja, korkeita korkoja, luksustuotteita… Huomasimme myös, että jokaisella naisella oli toistaan upeimpia ja kalliimpia laukkuja. En ole varmaan nähnyt niin monta upeaa Chanelia tai Hermesiä saman katon alla… Naisilla oli myös nimettömissään mielettömiä timanttisormuksia, jotka vain sädehtivät keskenään kilpaa… Joku päivä joku päivä…

The dream of shops, super high heels, luxury items… We noticed that almost every woman carried a luxury purse. I have never seen so many wonderful Chanel or Hermes bag… Someday someday…

9

8
1

5

6
10
3

2

1

7

Mitä minä ostin? Ostin tuliaisia pääasiassa. Omat shoppailut jätin tänne Suomeen halvemman kurssin takia… Lontoossa kaikki asiat olivat nimittäin kalliimpia punnan takia… Mutta tulette toki näkemään pian nuo ostokset täällä blogissani… My dream came true!

What I bought? I bought some souvenirs for my love. In fact, I did not buy anything for my self. But I have a reason… You will see soon! I can tell you my dream came true!